Горан Попов перебирається з «Динамо» у «Сток Сіті»

Горан Попов перебирається з «Динамо» у «Сток Сіті»

Лівий захисник київського "Динамо" македонець Горан Попов переходить у англійський клуб "Сток Сіті".

Джерело: Відомості

Лівий захисник київського "Динамо" македонець Горан Попов переходить у англійський клуб "Сток Сіті". Щоправда, мова йде не про повноцінний трансфер, а річну оренду з правом викупу. Про це повідомляє офіційний сайт англійського клубу.

Остаточні умови угоди будуть досягнуті у понеділок, напередодні від'їзду Попова до національної збірної Македонії. "Горан дійсно справив на мене враження минулого сезону. Він є досвідченим гравцем для свого віку і чудово володіє лівою ногою. Ми спостерігали за його діями у матчі з "Феєноордом" і він добре відіграв цю гру", - сказав Тоні П'юліс.

"Горан хоче грати у Прем'єр-лізі і він вражений нами, коли грав дві гри проти нас у Лізі Європи. Ми беремо його у річну оренду. Тому у нас є хороша можливість подивитися, як він адаптується до англійського футболу, перш ніж взяти на себе зобов'язання про підписання повноцінного контракту", - додав коуч "Сток Сіті".

Нагадаємо, "Динамо" придбало Попова у нідерландського "Херенвеена" влітку 2010 року. Македонець зіграв за "Динамо" 52 матчі, в яких забив 2 м'ячі.

Loading...