«Динамо» і «Волинь» зійдуться на НСК «Олімпійському» в день його народження

НСК "Олімпійський" готує сюрпризи до свого дня народження. Святкувати 89 років головна спортивна арена країни буде в колі вболівальників та друзів 12 серпня 2012 на матчі "Динамо" – "Волинь".

Джерело: Відомості

НСК "Олімпійський" готує сюрпризи до свого дня народження. Святкувати 89 років головна спортивна арена країни буде в колі вболівальників та друзів 12 серпня 2012 на матчі "Динамо" – "Волинь". Про це повідомили у прес-службі НСК.

Свято розпочнеться за дві години до гри, відразу після відкриття турнікетів. Перші 1 000 відвідувачів у подарунок отримають морозиво.

У рамках святкової програми перед матчем і в перерві між таймами на всіх гостей арени чекатиме привітання від українських рок-виконавців – гуртів "Антитіла" та "Мандри".

Окрім того, для проведення спортивного флеш-мобу в перерві гри прямо на сектори "Олімпійського" запустять величезну повітряну кулю діаметром 1,8 метра.

Днем народження НСК "Олімпійський" вважається дата 12 серпня 1923 року, коли на "Червоному Стадіоні ім. Л.Троцького" були проведені перші змагання першої Олімпіади Київщини. Для південної та східної трибун використали схили Черепанової гори. З уламків будівель збудували північну та західну трибуни, засипавши їх землею.

Loading...