Волинська олімпійка зупинилася за крок до п’ятдесталу

Волинська олімпійка зупинилася за крок до п’ятдесталу

22-річна спортсменка з вільної боротьби з Ковеля Юлія Остапчук вчора вийшла на килим ХХХ Олімпійських Ігор у Лондоні

Джерело: Відомості

22-річна спортсменка з вільної боротьби з Ковеля Юлія Остапчук вчора вийшла на килим ХХХ Олімпійських Ігор у Лондоні.

Як пише ПроКовель, чемпіонка Європи та світу, учасниця ХХIХ літніх Олімпійських ігор у Пекіні, майстер спорту міжнародного класу Юлія Остапчук у ваговій категорії до 63 кілограмів перемогла в 1/8 фіналі угорку Маріанну Шастін із рахунком 3:0. Українська борчиня, не гаючи дорогоцінних хвилин, сходу кинулася на свою суперницю і провела кілька вдалих прийомів, тим самим отримала перемогу у першому та другому раундах.

Але у півфіналі титулована спортсменка з Ковеля поступилася досвідченій росіянці Любові Волосовій і втратила можливість поборотися у фіналі за олімпійське «срібло» чи «золото». Однак у Остапчук ще залишався шанс вибороти «бронзу». Нагадаємо, що півфінал був важким. Спершу жодній не вдавалося набрати таких бажаних балів, але досвідчена росіянка все ж таки зуміла провести кілька вдалих прийомів і вирвати у нашої Остапчук перемогу. В результаті рахунок зустрічі 3:1 на користь Любові Волосової.

Однак згодом стало зрозуміло, що від нашої Юлії Остапчук на ХХХ літніх Олімпійських іграх фортуна таки відвернулася. Росіянка, яка в півфіналі зійшлася у двобої з китаянкою, поступилася суперниці. 

Loading...