Український метальник списа пройшов у фінал на Олімпіаді-2012

Український метальник списа пройшов у фінал на Олімпіаді-2012

Український спортсмен у метанні списа пройшов у фінал на Олімпіаді в Лондоні. Про це повідомили в Національному олімпійському комітеті України.

Джерело: Відомості

Олександр П'ятниця, який представляє олімпійську збірну України у метанні списа, пройшов у фінал на Олімпіаді в Лондоні. Про це повідомили в Національному олімпійському комітеті України.

П'ятниця метнув спис на 82.72 метра, що гарантувало йому місце в наступному раунді змагань. У той же час українець Роман Авраменко з результатом 80.06 м не пройшов у фінал.

У тринадцятий день ХХХ Олімпіади в Лондоні визначать переможців та призерів Ігор-2012 в 23-х видах олімпійської програми. Українці візьмуть участь у розіграші шести комплектів нагород.

За медалі боротимуться представниці жіночої боротьби Тетяна Лазарєва (55 кг) і Катерина Бурмістрова (72 кг), Інна Осипенко-Радомська (веслування на байдарці-одиночці, 500 метрів), Олексій Касьянов (легка атлетика, десятиборстві), Юлія Прокопчук (стрибки в воду, 10-метрова вишка) і Ольга Береснєва (плавання у відкритій воді, марафон, 10 км).

Без участі «синьо-жовтих» відбудуться фінали в кінному спорті, жіночому боксі, тхеквондо, вітрильному спорті, футболі (жінки), водному поло (жінки) і пляжному волейболі (чоловіки).

Loading...