Суркіс бачив Шевченка головним тренером «Динамо»

Суркіс бачив Шевченка головним тренером «Динамо»

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс зізнався, що в найближчому майбутньому бачив Андрія Шевченка в якості головного тренера "Динамо".

Джерело: Відомості

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс зізнався, що в найближчому майбутньому бачив Андрія Шевченка в якості головного тренера "Динамо". Про це він сказав, коментуючи рішення Шеви піти у політику.

"Його рішення піти в політику для мене стало дуже несподіваним. Адже я до останнього моменту чекав, чи продовжить Андрій футбольну кар'єру в якості гравця. Мені здавалося, що навіть якщо б Андрій прийняв рішення повісити бутси на цвях, то ми змогли б знайти йому місце в клубі, яке його зацікавило б", - сказав Суркіс.

"Звісно, скажу вам відверто, я розраховував на Шевченка в іншій якості. Я хотів би готувати його на місце головного тренера "Динамо". У майбутньому, з часом. А як складеться тепер, мені говорити складно. Працюють же молодий Гвардіола, в Європі зараз є дуже багато молодих спеціалістів. Так що для мене рішення Шевченка стало великою несподіванкою", - підкреслив президент ФК "Динамо".

Loading...