У НОК підбили підсумки третього дня Олімпійських Ігор у Лондоні

У прес-службі НОК України розповіли, що, на жаль, єдина представниця нашої країни зі спортивної гімнастики Наталія Кононенко не кваліфікувалася до жодного з п’яти фіналів.

Джерело: Відомості

У прес-службі НОК України розповіли, що, на жаль, єдина представниця нашої країни зі спортивної гімнастики Наталія Кононенко не кваліфікувалася до жодного з п’яти фіналів. Найкращий результат вона показала у вправах на брусах, посівши з оцінкою 13,433 бала 41 сходинку. На колоді і у вільних вправах вона виступала ще менш вдало: 12,066 (66 місце) і 12,500 пункту (68 позиція) відповідно. У багатоборстві наша гімнастка фінішувала 44-ю – 50,832.

Велогонщиця Альона Андрук у підсумковому протоколі групової гонки розташувалася на 50 позиції. 19 спортсменок, а серед них – і українка, не вклалися в ліміт часу.

Лариса Грига у стартовому двобої поступилася чеській бадмінтоністці Крістіні Гавнхольт – 1:2 (13:21, 21:15, 15:21).

Закінчилися перемоги і наших представників настільного тенісу, які програли сьогодні з однаковим рахунком – 0:4. Маргарита Песоцька в третьому раунді змагань — голландці Джіао Лі, а Олександр Дідух у другому колі — австрійцю Чень Вейксіну.

Більшість тенісних матчів, в тому числі і протистояння Сергія Стаховського проти австралійця Ллейтона Х'юітта, відмінили через сильний дощ.

Нагадаємо, українська олімпійська збірна зі стрибків у воду успішно пройшла тест на допінг.

«Наших спортсменів перевірили на допінг, все нормально, не виявлено», — сказав Президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов. 

Loading...