Українські стрибуни у воду пройшли тест на допінг у Лондоні

Українська олімпійська збірна зі стрибків у воду успішно пройшла тест на допінг. Про це розповів президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов.

Джерело: Відомості

Українська олімпійська збірна зі стрибків у воду успішно пройшла тест на допінг. Про це розповів президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов, пише УНН.

«Наших спортсменів перевірили на допінг, все нормально, не виявлено», — зазначив Лисов. Наразі стрибуни працюють по індивідуальному графіку, тренуються декілька разів на день.

«Перший старт у збірної зі стрибків у воду 29 числа, це буде трамплін 3 метри. Наступного дня Олександр Бондар та Олександр Гашковозов – 10 метрів, синхрон, вишка. 31 числа – жіноча вишка – Юлія Прокопчук та Вікторія Потєхіна. А першого серпня виступатимуть бронзові призери Олімпійський ігор у Китаї – 3 метри трамплін. А потім вже почнуться відбір очні півфінали та фінали по індивідуальним стрибкам», — додав Лисов.

Нагадаємо, сьогодні до Олімпійського селища прибув Прем’єр-міністр Микола Азаров.

«Сьогодні ми братимемо участь у відкритті Олімпійських ігор. Я сьогодні спілкувався з нашою командою, наші спортсмени мають гарний настрій і вони налаштовані перемагати, а ми за них вболіватимемо. Хотілося б, щоб наші перемоги були яскравими та незабутніми, щоб наші спортсмени захистили честь нашої країни», — підкреслив Азаров.

Loading...