«Роснефть» перестаралась із підтримкою російського хокею

«Роснефть» перестаралась із підтримкою російського хокею

Загальні правила для покупки гравців російськими футбольними та хокейними клубами запропонував встановити президент Володимир Путін.

Джерело: Відомості

Загальні правила для покупки гравців російськими футбольними та хокейними клубами запропонував встановити президент Володимир Путін. Він заявив, що після того, як за ЦСКА взялася "Роснефть", обрушився ринок, а хокеїстам стали платити більше, ніж в НХЛ.

Проблему гонорарів спортсменів підняв на зустрічі з президентом РФ глава Північної Осетії Таймураз Мамсуров. "Сьогодні хороший коментар був: один Ето'О в "Анжи" коштує стільки, скільки коштують всі футболісти "Аланії" і "Волги", - поскаржився Мамсуров. - Ось дві команди разом, річний бюджет - це як один Ето'О".

Путін із цим погодився і навів приклад, що після того, як доручив "Роснефти" взятися за ЦСКА, за хокейну збірну, весь "хокейний світ застогнав". "Вони так завзято взялися відновлювати ЦСКА, - пояснив Путін, - платять гравцям стільки, скільки в НХЛ в Канаді не платять! Обрушили весь ринок! До мене вже всі прийшли: ви можете їх вгамувати чи ні?! З глузду з'їхали з цим ЦСКА! Це неправильно! Повинні бути якісь загальні правила".

Loading...