Сергій Бубка проніс Олімпійський вогонь вулицями Лондона

Сергій Бубка проніс Олімпійський вогонь вулицями Лондона

Легендарний спортсмен, Олімпійський чемпіон, 35-разовий рекордсмен та 6-разовий чемпіон світу Сергій Бубка взяв участь в естафеті Олімпійського вогню вулицями Лондона.

Джерело: Відомості

Легендарний спортсмен, Олімпійський чемпіон, 35-разовий рекордсмен та 6-разовий чемпіон світу Сергій Бубка взяв участь в естафеті Олімпійського вогню вулицями Лондона. Про це повідомили у прес-службі НОК України.

Уславленого українця вітали численні місцеві мешканці та представники української діаспори. А Бубка у відповідь приділив максимум уваги кожному бажаючому сфотографуватися або взяти автограф. Серед таких були й зовсім маленькі глядачі.

«Для мене велика честь вдев'яте долучитися до почесної місії та взяти участь в естафеті олімпійського вогню. Олімпійські ігри – це грандіозне світове свято. Вірю, що воно надихне молодь до заняття фізичною культурою та спортом, долучить їх до олімпійських цінностей», — зазначив голова НОК України.

Відповідаючи на запитання, яка з естафет за всі роки стала найбільш пам’ятною, Бубка зазначив: «Кожен пробіг по-своєму незабутній. Але найбільше емоцій пережив під час естафети олімпійського вогню в Києві. Тоді в 2004 році напередодні Олімпійських ігор в Афінах в столиці України зібралася величезна кількість людей, а міжнародні експерти назвали наш етап одним із найкращих в світі. Це було незабутньо», — підсумував Бубка.

Нагадаємо, Олімпіада-2012 стартує в Лондоні 27 липня.  

Loading...