Президент «Кривбасу» розповів про забаганки Кварцяного

Президент «Кривбасу» розповів про забаганки Кварцяного

Президент криворізького "Кривбасу" Олександр Лівшиць розповів, про ситуацію, яка склалася з екс-керманичем клубу Віталієм Кварцяним.

Джерело: Відомості

Президент криворізького "Кривбасу" Олександр Лівшиць розповів, про ситуацію, яка склалася з екс-керманичем клубу Віталієм Кварцяним. "ВІн просто зібрав речі і поїхав. Те, що він своєрідна людина, відомо, але водночас і фахівець класний. Цей тренер хотів купити всіх і відразу, але так не буває. Є акціонери, люди, з якими потрібно все узгодити", - сказав президент ФК.

"Наш гендиректор Олександр Затулко ні в чому йому не відмовляв, більш того, вони часто знаходили порозуміння. Але напередодні свого відходу перед стартом чемпіонату Кварцяний звільнив півкоманди, не думаючи про долю цих футболістів", - поділився Лівшиць.

За його словами, за  місяць, який Кварцяний був головним тренером клубу, він не висував ніяких претензій та побажань. А потім раптом звільнив половину команди і забажав купити купу гравців.

"Віталію Володимировичу не було відмовлено в придбанні виконавців, але якщо гравець коштує 1 мільйон євро, з них 400 тисяч - послуги якогось комерсанта, то для мене це дивно. Ми не висуваємо Кварцяному жодних звинувачень, але при будь-якій покупці можна і потрібно поторгуватися, а нас ставлять перед фактом про ціну футболіста", - зауважив він.

Loading...