Українські олімпійці відправилися до Лондона

Українські олімпійці відправилися до Лондона

Сьогодні перша група українських спортсменів відбула до Лондона для участі в Іграх ХХХ Олімпіади. Про це повідомили у прес-службі Національного олімпійського комітету України.

Джерело: Відомості

Сьогодні перша група українських спортсменів відбула до Лондона для участі в Іграх ХХХ Олімпіади. Про це повідомили у прес-службі Національного олімпійського комітету України, пише УНН.

Першими мешканцями Олімпійського селища, яке сьогодні офіційно відкрило свої двері, стануть стрибуни у воду на чолі з бронзовими призерами Пекіна-2008 Іллею Квашею та Олексієм Пригоровим, вітрильники та стрибуни на батуті на чолі з Олімпійським чемпіоном Афін-2004 Юрієм Нікітіним.

На олімпійців та їх тренерів очікує авіапереліт прямим рейсом Київ-Лондон, який триватиме близько трьох з половиною годин. Після прибуття в офіційний олімпійський аеропорт «Хітроу» українці пройдуть процедуру акредитації й відправляться в Олімпійське селище.

Нагадаємо, з 27 липня до 12 серпня 2012 року в Лондоні проходитимуть Літні Олімпійські ігри. Олімпіада 2012 року стане для Лондона вже третьою; раніше британська столиця приймала Олімпійські ігри в 1908 і 1948 роках. Від України у змаганнях цього разу братимуть участь 245 спортсменів.

Loading...