«Волинь» представила нових гравців і форму

«Волинь» представила нових гравців і форму

ФК «Волинь» провела два навчально-тренувальні збори у Словенії і придбала шістьох нових гравців.

Джерело: Відомості

ФК «Волинь» провела два навчально-тренувальні збори у Словенії і придбала шістьох нових гравців. Перед подачею заявки на участь у новому сезоні української Прем’єр-ліги головний тренер Анатолій Дем’яненко представив шістьох новачків команди.

- Своєю майстерністю вони мають допомогти «Волині» виконати головне завдання – потрапити у Єврокубки, - зауважив наставник. – Суботіч, Бікфальві, Ілієв грали за національні збірні, мають досвід виступів на європейському рівні, в Лізі Європи.

Отже, склад «Волині» у міжсезоння посилився шістьма гравцями: Максимом Старцевим, Даніелем Суботічем, Еріком Бікфальві, Валентином Ілієвим, Вадимом Панасом і Петером Занєвим.

32-річний воротар Максим Старцев, який у Луцьку гратиме під №1, - вихованець херсонського футболу, захищав кольори дніпропетровського «Дніпра», виступав за криворізький «Кривбас», сімферопольську «Таврію» і харківський «Металіст». Зіграв два матчі за національну збірну.

23-річний нападник Даніель Суботіч за походженням боснієць, наразі має подвійне громадянство – Швейцарії і Сербії. Грав за італійський «Гроссето», румунські «Універсітатю» і «Таргу Муреш». Минулого сезону провів 17 матчів, забив 3 голи. Виступав у складі юніорської збірної Швейцарії віком до 19 років на відборі до Євро-2012.

24-річний румунський центральний півоборонець Ерік Бікфальві грав за бухарестський «Стяуа». У складі молодіжної збірної Румунії провів 23 матчі, в яких відзначився трьома голами. В Єврокубках – 22 зіграні матчі.

32-річний гравець збірної Болгарії Валентин Ілієв підписав контракт із «Волинню» на два роки. Центральний захисник грав у запорізькому «Металурзі», ЦСКА (Софія), «Тереку» (Росія), «Стяуа» (Бухарест).

Лівий центральний захисник Болгарії, 26-річний Петр Занєв, угоду з «Волинню» підписав на 3 роки. Разом із «Літексом» у 2011-му виграв чемпіонат Болгарії, Кубок країни і Суперкубок.

Також у «Волинь» прийшов 26-річний півзахисник Вадим Панас. Сам він волинянин, родом із села Вільхівки Горохівського району. Виступав за «Волинь», «Ікву», «Карпати», ФК «Львів» і «Оболонь».

Крім нових гравців, клуб похвалився новим спортивним одягом. У літнє міжсезоння «Волинь» уклала угоду з німецькою компанією «Адідас», тож у новому сезоні всі команди клубу виступатимуть у новій формі.

Loading...