У листопаді Шарапова одягне весільну сукню

У листопаді Шарапова одягне весільну сукню

Марія Шарапова вилетіла з Вімблдону, але їй не доведеться довго чекати нагоди, щоб приміряти білу сукню. Російська тенісистка оголосила про дату свого одруження з баскетболістом Сашею Вуячичем.

Джерело: Відомості

Марія Шарапова вилетіла з Вімблдону, але їй не доведеться довго чекати нагоди, щоб приміряти білу сукню. Російська тенісистка оголосила про дату свого одруження з баскетболістом Сашею Вуячичем. Шарапова стане заміжньою пані 10 листопада. Весілля відбудеться в Стамбулі, передає «Сегодня».

Шарапова розповіла, що церемонія буде «невеликою і задушевною». За словами тенісистки, вони не планують запрошувати гостей — на церемонії будуть присутні лише родичі та найближчі друзі пари.

Закохані побралися ще в жовтні 2010 року і планували одружитися цього літа. Однак дата одруження була перенесена через Олімпіаду і турніри Великого Шолома.

Стамбул був вибраний невипадково — саме тут між спортсменами спалахнуло почуття (Вуячич виступає за місцевий баскетбольний клуб).

«Я дивилася королівське весілля (Шарапова має на увазі весілля принца Великобританії Вільяма і Кейт Міддлтон) і думала, який же все-таки це грандіозний захід, з усіма цими мільйонами людей, наглядачами по всьому світу за двома закоханими. До того ж мені сподобалося плаття Кейт. Але я б не хотіла, щоб моє весілля було схожа на щось подібне. Не думаю, що я хотіла б виходити заміж в абатстві. Наше весілля буде все ж значно скромнішим, і я хотіла зробити акцент на «значно»! — сказала Шарапова.

Loading...