Букмекери ставлять на перемогу збірної Іспанії у фіналі Євро-2012

Букмекери ставлять на перемогу збірної Іспанії у фіналі Євро-2012

Провідні букмекерські контори у фінальному матчі Євро-2012, який відбудеться сьогодні у Києві, між збірними Італії та Іспанії віддають перевагу іспанцям.

Джерело: Відомості

Провідні букмекерські контори у фінальному матчі Євро-2012, який відбудеться сьогодні у Києві, між збірними Італії та Іспанії віддають перевагу іспанцям, передає УНН.

Ставки на перемогу в основний час збірної Іспанії букмекерські контори приймають в діапазоні коефіцієнтів 2,10 — 2,20. В свою чергу шанси «Скуадри Адзурри» варіюються від 3,40 до 3,80.

Ставки на нічию в основний час приймаються в діапазоні 3,10 — 3,25.

Як відомо, сьогодні, 1 липня, в Києві відбудеться фінальний поєдинок Євро-2012. За трофей Анрі Делоне змагатимуться збірні Іспанії та Італії.

Футболісти зіграють на стадіоні Олімпійський у Києві. Матч дивитимуться близько 65 тис. вболівальників майже з усіх країн світу.

Потрапляння італійської команди в фінал перед початком турніру прогнозувало небагато людей. До речі, італійська команда не програла в основний час іспанцям вже на другому Євро поспіль. Чотири роки тому саме представники Апеннін стали єдиними, кому вдалося приборкати атакуючий порив майбутнього чемпіона. Тоді долю матчу вирішила серія пенальті.

Збірна Італії вийшла у фінал вперше за 12 років. І якщо здобуде перемогу, то зрівняється за кількістю перемог на чемпіонаті Європи з іспанцями. «Скуадра Адзурра» одного разу вже перемагала на цьому турнірі — в 1968 році, через чотири роки після того, як це зробили іспанці.

До гри обидві команди підходять в оптимальних складах: травмованих і дискваліфікованих немає.

Матч розпочнеться о 21:45 по Києву.

Loading...