Збірні Іспанії та Португалії прилетіли в Донецьк на півфінал

Збірні Іспанії та Португалії прилетіли в Донецьк на півфінал

Півфіналісти чемпіонату Європи з футболу 2012 року - збірні Португалії та Іспанії - прибули до Донецька.

Джерело: Відомості

Півфіналісти чемпіонату Європи з футболу 2012 року - збірні Португалії та Іспанії - прибули до Донецька. Про це повідомляє «Інформаційний центр «Україна-2012». Літаки майбутніх суперників, які зійдуться в матчі на "Донбас Арені" за право зіграти у фіналі турніру, приземлилися в міжнародному аеропорту приймаючого міста майже одночасно.

Рейс національної збірної Португалії МА «Донецьк» прийняв близько половини другого дня. На злітно-посадковій смузі почесних гостей зустрічав міський голова Олександр Лук´янченко. За традицією, команду, яка прибула на матч, вітали уболівальники та дівчата в національному вбранні, які запропонували португальській команді спробувати коровай.

Одним із перших з літака вийшов капітан португальців Кріштіану Роналду. Головній зірці команди Паулу Бенту було презентовано унікальний вимпел із логотипом приймаючого міста.

Відразу після урочистої частини обидва колективи на офіційних автобусах вирушили в свої готелі: португальці будуть жити у «Вікторії», а їхні суперники місцем розміщення в Донецьку обрали тренувальну базу донецького «Шахтаря», де раніше базувалися французи.

Далі в планах команд - обід і офіційні передматчеві заходи: обов´язкові прес-конференції тренерів і гравців, а також відкриті тренування. 

Loading...