Стало відомо, хто судитиме півфінали Євро-2012

Півфінальні матчі Євро-2012 судитимуть бригади арбітрів на чолі зі Стефаном Ланнуа з Франції та Джюнейт Чакир з Туреччини.

Джерело: Відомості

Півфінальні матчі Євро-2012 судитимуть бригади арбітрів на чолі зі Стефаном Ланнуа з Франції та Джюнейт Чакир з Туреччини, передає портал «Дело».

Перший півфінальний матч Португалія — Іспанія, який пройде в середу, 27 червня, на Донбас-Арені в Донецьку, обслуговуватиме бригада турецького арбітра Джюнейта Чакира. Йому допомагатимуть співвітчизники Бахаттин Дуран, Тарік Енгюн, Хюсейн Гечек і Бюлент Йилдирим.

Резервним арбітром буде словенець Дамір Скоміна. В активі бригади Джюнейта Чакира ігри групового раунду Україна — Швеція (2:1) та Італія — Ірландія (2:0).

Другий півфінальний матч Німеччина — Італія, який пройде у четвер, 28 червня, на Національному стадіоні у Варшаві, обслужить бригада французького арбітра Стефана Ланнуа. Лінійні судді — Фредерік Кано та Мікаель Анноньє, функції рефері за воротами будуть виконувати Фреді Фотрель і Рудді Буке. Всі четверо також представляють Францію.

Четвертим арбітром буде англієць Ховард Уебб. Стефан Ланнуа вже працював на Євро-2012 на матчах групового раунду Німеччина — Португалія (1:0) і Греція — Чехія (1:2).

Нагадаємо, останні квитки на донецький матч Португалія — Іспанія — вже у продажу.

Loading...