Італія вирвала перемогу в Англії у серії пенальті

Італія вирвала перемогу в Англії у серії пенальті

Матчем Англія - Італія завершилася чвертьфінальна стадія чемпіонату Європи. Італійці перемогли англійців у післяматчевій серії пенальті - 4:2.

Джерело: Відомості

Матчем Англія - Італія завершилася чвертьфінальна стадія чемпіонату Європи. Італійці перемогли англійців у післяматчевій серії пенальті - 4:2. В основний і додатковий час команди не забили жодного м'яча.

Перший тайм команди провели на однаково високому рівні, створивши по декілька гольових моментів. У другому таймі команди почали грати на високих швидкостях, але чим менше часу залишалося до фінального свистка, то більш обережно команди діяли у захисті. За перші 15 хвилин додаткового часу команди грали без моментів. В другий екстратайм у ігровий час матчу команди не смромоглися забити бодай гол.

Переможець цього матчу визначиться у післяматчевих пенальті. У післяматчевій лотереї фортуна не посміхнулася англійцям. Ешлі Янг ледве не зламав поперечину, а Ешлі Коул пробив вірверто слабо і Ікер Касільяс легко спіймав м'яч.

Отже, жодна команда з групи D, в якій була і Україна, не пробилася у півфінал чемпіонату Європи.

У півфіналах Євро-2012 будуть наступні матчі: 27 червня у Донецьку гратимуть Іспанія і Португалія., а 28 червня у Варшаві зустрінуться Італія і Німеччина. Фінал, нагадаємо, пройде 1 липня на НСК "Олімпійський". Початок всіх матчів - о 21:45.

Loading...