Угорський арбітр Віктор Кашшаї нарешті визнав, що прокліпав гол Марко Девіча

Угорський арбітр Віктор Кашшаї нарешті визнав, що прокліпав гол Марко Девіча

Угорський арбітр Віктор Кашшаї визнав, що очолювана ним бригада суддів допустила помилку, не зарахувавши гол Марко Девіча в матчі Англія-Україна.

Джерело: Відомості

Угорський арбітр Віктор Кашшаї визнав, що очолювана ним бригада суддів допустила помилку, не зарахувавши гол Марко Девіча в матчі Англія-Україна на Євро-2012, що відбувся 19 червня.

"Після матчу ми подивилися повтори, і відразу ж зрозуміли, що допустили помилку. Ми проаналізували ситуацію, але, відповідно до вимог УЄФА, судді не повинні коментувати власні рішення на публіці. У нас дуже невдячна професія, адже ми можемо прийняти 199 правильних рішень, але одна помилка може виявитись фатальною", - наголосив Кашшаї.

За його словами, члени його суддівської команди зроблять правильні висновки з інциденту і не допускатимуть подібних помилок у майбутньому. "Мені важко перенести те, що сталось, адже я знаю, скільки людей вірило в нас. Але не можна змінити те, що вже відбулось. Ми вимушені повернутися додому і повинні визнати, що ми закінчили чемпіонат Європи не так, як планували, оскільки допустили велику помилку. Тим не менш, я впевнений, що всі члени моєї команди винесуть урок з цієї невдачі, і в наступному сезоні ми зможемо довести, що все ще залишаємось в авангарді світового суддівства", - підсумував головний арбітр матчу Англія-Україна на Євро-2012.

Loading...