Португалія — перший півфіналіст

Португалія — перший півфіналіст

На чемпіонаті Європи з футболу розпочався плей-офф. У першому чвертьфіналі зустрічалися збірні Чехії і Португалії.

Джерело: Відомості

На чемпіонаті Європи з футболу розпочався плей-офф. У першому чвертьфіналі зустрічалися збірні Чехії і Португалії. Гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь піренейців, які стали першим півфіналістом Євро-2012.

Перший тайм у цілому був рівним. Чехи домінували у першій половині тайму, а заключний відрізок пройшов за переваги португальців. Найкращий момент був у Роналду вже у компенсований час. Він красиво розібрався з двома захисниками, але пробив у стійку. Після перерви на полі була одна команда - Португалія. Піренейці завдали багато ударів - 20 проти 2 - але більшість з них були неточними.

Врешті-решт португальці дотиснули суперника. На 79-й хвилині Роналду виграв боротьбу у захисника і класно пробив головою після блискучої передачі Жоау Моутінью - м'яч рикошетом від землі влетів під поперечину воріт Чеха. Грати залишалося ще достатньо часу, але у чехів не було моментів біля воріт Руя Патрісіу.

Отже, Португалія - перший півфіналіст турніру. 28 червня піренейці зустрінуться у Донецьку з переможцем матчу Іспанія - Франція.

Loading...