Шевченко і Воронін покидають збірну України

Шевченко і Воронін покидають збірну України

Капітан збірної України Андрій Шевченко провів останній офіційний матч за збірну Україну. Про це сам форвард заявив в ефірі телеканалу «Україна» після матчу останнього туру Євро-2012 зі збірною Англії.

Джерело: Відомості

Капітан збірної України Андрій Шевченко провів останній офіційний матч за збірну Україну. Про це сам форвард заявив в ефірі телеканалу «Україна» після матчу останнього туру Євро-2012 зі збірною Англії, пишуть «Коментарі».

«Мені дуже приємно, коли трибуни вітають тебе, напевно, це найбільший подарунок в кар’єрі. Я зіграю ще один матч за збірну України, напевно, це буде товариський матч і завершу виступ у національній команді — пора звільняти дорогу молодим», — підкреслив він.

Покидає збірну і нападник Андрій Воронін. Після матчу з командою Англії він зізнався, що завершив міжнародну кар’єру.

«Я залишаю збірну», — заявив Воронін.

За його словами, це рішення він прийняв ще раніше. «Я вирішив зосередитися на клубній кар’єрі. Я не такий молодий, щоб поєднувати. «Динамо»? Хочу отримати відпустку на два тижні. Потім видно буде. На даний момент ситуація така: у мене контракт з «Динамо», — уточнив форвард.

Нагадаємо, 19 червня в Донецьку на «Донбас Арені» Україна поступилася Англії з рахунком 0:1 і не змогла вийти в плей-оф Євро-2012. 

Loading...