Англійці не випустили Україну з групи

Англійці не випустили Україну з групи

Україна завершила виступ на чемпіонаті Європи 2012. Англія та Франція виявилися сильнішими за нас.

Джерело: Відомості

Україна завершила виступ на чемпіонаті Європи 2012. Англія та Франція виявилися сильнішими за нас. Французи нас повністю переграли, там взагалі без питань. Британці зіграли куди стриманіше, проте явно на результат, хоч і мінімальний - 1:0. 

Але було б як мінімум нечесно не віддати належне українській команді. Всі без винятку хлопці старалися, намагалися проявити найкращі свої якості.  Будемо сподіватися, що збірна отримала необхідний досвід, який уже зовсім скоро знадобиться під час відбіркового циклу за право поїхати на чемпіонат світу до Бразилії.

Після другого туру стало очевидно, що наш головний тренер у третьому матчі таки вирішить змінити стартовий склад. Вину за поразку від французів він узяв на себе, до того ж навіть візуально було видно, як деякі наші футболісти випадали з гри. Змінити одразу чотири позиції – це щось нове для Блохіна. Причому лише одна, за великим рахунком, зміна читалася – Шевченка мав змінити Девич. Передовсім тому, що Андрій зазнав у попередньому матчі незначного ушкодження. Також Блохін  вирішив поставити до основи Ракицького, Гармаша і Мілевського. 

У нас зараз немає гравців рівня Джерарда, Руні, Террі, Харта. Що б там не говорили про збірну "трьох левів", про її слабкі місця, про те, що її нинішній призов – найслабкіший у історії. Проте за рівнем майстерності ми поступаємося навіть такій Англії.

Окремо – про арбітра зустрічі. Судив бездоганно. Проте одна його помилка звела нанівець його авторитет найперспективнішого арбітра континенту. Увесь світ бачив, що м'яч після удару Девіча перетнув лінію воріт, а ось Віктор Кашшаї та його помічники це прокліпали. Тож у сухому залишку маємо те, що саме ми програли, а Англія перемогла. 24 червня британці зустрінуться у чвертьфіналі з Італією, а днем раніше, 23 червня, Франція вийде на зустріч з Іспанією.

Для збірної України Євро-2012 закінчилось.

Loading...