У Донецьк приїхало сім тисяч англійських фанів

У Донецьк приїхало сім тисяч англійських фанів

19 червня до Донецька з усіх куточків України з’їжджаються фанати на матч останнього туру групового етапу Євро-2012 Україна-Англія. Станом на 13:00 уже приїхали близько 25 тис. українців та 7 тис. англійців.

Джерело: Відомості

19 червня до Донецька з усіх куточків України з’їжджаються фанати на матч останнього туру групового етапу Євро-2012 Україна-Англія. Станом на 13:00 уже приїхали близько 25 тис. українців та 7 тис. англійців, повідомляє ТСН

Англійські фанати, відомі своїм буйним характером, наразі ведуть себе спокійно. У Донецьку для них виділили спеціальну зону, обладнану для відпочинку, під охороною міліції.

Іноземні вболівальники дуже активно скандують гасла на підтримку своєї збірної, посміхаються та споживають величезну кількість пива. Англійці зізнаються, що у захваті від українського пива, особливо дешевих цін. Також вони не оминули компліментами і українських дівчат.

Щодо результату матчу, усі в один голос впевнено заявляють, що Англія легко розбереться з Україною, як би гостинно її тут не приймали. Також англійці наголосили, що після завершення виступу збірної Англії на Євро-2012 поїдуть додому, де розповідатимуть рідним та друзям, що страшилки про Україну в британських ЗМІ були надуманими, і обов’язково повернуться знову до України.

Як відомо, 19 червня у Донецьку відбудеться третій тур групового етапу Євро-2012. Збірна України змагатиметься з англійцями. Нашим футболістам для виходу в чвертьфінал потрібна лише перемога. 

Loading...