Група В: Німеччина і Португалія вийшли з «групи смерті»

Група В: Німеччина і Португалія вийшли з «групи смерті»

У Львові і Харкові відбулись завершальні матчі у групі В.

Джерело: Відомості

У Львові і Харкові відбулись завершальні матчі у групі В. Як і очікувалось, лідером із "групи смерті" вийшла Німеччина. Та й у зустрічі з Португалією голландці не зробили сенсації.

Збірна Нідерландів відкрила рахунок - уже на 11-й хвилині у воротах суперника відзначився Рафаель Ван дер Ваарт. Але щоб проходити до чвертьфіналу, голландцям потрібно було вигравати у португальців з різницею у два мячі. Дива не сталось Криштіану Роналду, якого на цьому турнірі досі називали найневдачливішим за реалізацією моментів, у сьогоднішньому матчі створив дубль - на 28-й і 73-й хвилинах. Португалія із 6 очками в активі виходить у плей-офф і 21 червня гратиме з Чехією.

До речі, Нідерланди у групі не набрали жодного залікового очка. 

У матчі німців із данцями першими забила Бундестім - на 24-й хвилині свобю команду вивів уперед Лукас Подольські. Але вже на 28-й хвилині данцям вдалося зрівняти рахунок: після подачі кутового Мікаель Крон-Делі спрамував мяч головою у ворота Нойєра.

Перевага німців була явною і беззаперечною, та данцям вдавалось утримувати нічийний рахунок. Поки на 80-й хвилині Ларс Бендер красиво замкнув передачу, довівши рахунок до 2:1.

У чвертьфіналі 22 червня німці зійдуться з греками. 

Loading...