Блохін пообіцяв спекотну гру з Францією

Блохін пообіцяв спекотну гру з Францією

Сьогодні на «Донбас-Арені» буде надзвичайно спекотно через погоду, а також завдяки збірним України та Франції, які готуються до бою за місце в плей-оф.

Джерело: Відомості

Сьогодні на «Донбас-Арені» буде надзвичайно спекотно через погоду, а також завдяки збірним України та Франції, які готуються до бою за місце в плей-оф, пишуть «Коментарі».

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, Лоран Блан пообіцяв грати тільки на перемогу, а Олег Блохін поставив це зобов’язання суперника під сумнів. З іншого боку, в разі перемоги синьо-жовтих, саме вони достроково гарантують собі вихід у плей-оф.

«Такі збірні, як Франція і Англія є лідерами світового футболу. Їх кольори захищає велика кількість чудових майстрів, які мають досвід виступів у турнірах вищого ґатунку, — підкреслив Блохін. — Тому Блан дещо злукавив, кажучи про те, що його команда не є фаворитом нашої групи».

Українці приймуть «триколірних» у Донецьку в якості лідерів квартету D, а тому на папері атакувати більше змушена команда Блана, але наставник української дружини вважає інакше. «Я не бачу, чому турнірна ситуація змушує французів бігти вперед. Адже навіть з нічиєю у них будуть шанси на вихід у плей-оф. Не впевнений, що суперник побіжить уперед».

«Інша справа, що гравці середньої та атакуючої ліній збірної Франції підштовхують тренера грати в активний футбол, — продовжив тренер. — Схожа ситуація склалася і у нашої збірної, про що я вже неодноразово казав». То який футбол побачать глядачі на «Донбас-Арені»? «Напевно, спекотний, — віджартувався Блохін. — Надто вже висока температура в Донецьку».

«В таких умовах потрібно чітко зрозуміти, на що зараз готова команда, як вона витримає спеку. Адже пристосуватися до неї просто неможливо. До того ж ми маємо певні проблеми з деякими футболістами. На щастя, важких пошкоджень у команді немає, але все одно необхідно подумати, кому краще вийти на поле. А ще моє завдання — правильно налаштувати хлопців, щоб вони не боялися суперника і не сумнівалися у своїй здатності вийти з групи», — додав тренер.

Нагадаємо, збірна України зустрінеться з Францією в п’ятницю, 15 червня, у Донецьку. Початок матчу о 19.00.

Loading...