Група В: У Німеччини дві перегомоги, Нідерланди знову з нулем

Група В: У Німеччини дві перегомоги, Нідерланди знову з нулем

Вчора, 13 червня, у Харкові відбувся матч другого туру у групі В між збірними Нідерландів та Німеччини.

Джерело: Відомості

Вчора, 13 червня, у Харкові відбувся матч другого туру у групі В між збірними Нідерландів та Німеччини. Німці здобули перемогу з рахунком 2:1 і тепер лише диво може завадити їм вийти у плей-офф. Так само лише диво може допомогти помаранчевим потрапити у вісімку найкращих.

Бундестім забив свої м'ячі у першому таймі. На 24-й і 38-й хвилинах Маріо Гомес розписався у воротах Стекеленбурга. Обидва рази йому асистував Бастіан Швайнштайгер. Спершу голеадор "Баварії" розстріляв Стекеленбурга після виходу сам на сам, а згодом невідпорно пробив із гострого кута у дальню дев'ятку.

А другий тайм був найкращим на турнірі на сьогоднішній день. Команди провели багато прекрасних атак. Чимало сейвів зробили Мануель Нойєр і Мартін Стекеленбург. Лиш на 73-й хвилині воротар "Баварії" був безсилий після удару Робіна ван Персі. "Помаранчеві" кинули всі сили на те, щоб зрівняти рахунок, але футбольна фортуна була на стороні Бундестіму.

Німці набрали 6 очок і мають чудові шанси на вихід в плей-офф. Нідерландці з нулем також претендують на вихід з групи. Але для цього треба розбити португальців, які цього ж дня обіграли Данію з рахунком 3:1, і сподіватися на перемогу німців над данцями.

Німці ж можуть "пролетіти" повз 1/4 у випадку поразки від данців + перемоги португальців над Нідерландами. У обох вищезгаданих випадках рахуватимуться м'ячі.

Loading...