Сьогодні у Вроцлаві розпочнеться другий тур Євро-2012

У вівторок, 12 червня, стартує другий тур чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Сьогодні два матчі зіграють команди групи А. Перший із них, між збірними Греції та Чехії, відбудеться у Вроцлаві о 19:00 за київським часом.

Джерело: Відомості

У вівторок, 12 червня, стартує другий тур чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Сьогодні два матчі зіграють команди групи А. Перший із них, між збірними Греції та Чехії, відбудеться у Вроцлаві о 19:00 за київським часом. В Україні гру покаже Перший національний, передають «Коментарі».

Другий матч — між збірними Польщі та Росії — відбудеться у Варшаві о 21:45. Транслювати гру буде телеканал «Україна». Відзначимо, що польська влада пообіцяла вжити безпрецедентних заходів для безпеки під час матчу.

Нагадаємо, перед початком Євро-2012 польські фанати напали на англо- і російськомовних фанатів, які мирно випивали у пабі.

Зазначимо, що перший матч Росії на Євро-2012 ознаменувався великим скандалом — російські вболівальники побили польських стюардів, які прагнули перешкодити тим кидати на поле заборонені петарди.

Loading...