Хряк Фунтик і тхір Фред зробили різні прогнози на матч Україна — Швеція

Відомий віщун хряк Фунтик передбачив результати матчів сьогоднішнього дня на Євро-2012. Як відомо, о 19.00 в Донецьку зіграють Франція — Англія, а в 21.45 на поле «Олімпійського» в Києві вийдуть України і Швеція.

Джерело: Відомості

Відомий віщун хряк Фунтик передбачив результати матчів сьогоднішнього дня на Євро-2012. Як відомо, о 19.00 в Донецьку зіграють Франція — Англія, а в 21.45 на поле «Олімпійського» в Києві вийдуть України і Швеція, пише «Сегодня».

Фунтик вибирав з двох мисок з кукурудзяними паличками. Першими він скуштував палички Франції, а потім — Швеції. Це означає, що Франція і Швеція виграють сьогоднішні матчі.

Тим часом тхір Фред в фан-зоні на пл. Свободи в Харкові зробив власні передбачення щодо результатів матчів Англія — Франція та Україна — Швеція.

Перед Фредом поставили дві мисочки з їжею і прапорцями країн, що беруть участь в сьогоднішніх матчах. Спочатку тхір вибирав між збірними Англії та Франції. Він зробив прогноз на користь англійської збірної. Потім Фред вибирав між командами України та Швеції, і його вибір припав на збірну Україну.

Loading...