У Києві урочисто відкрили фан-зону

У Києві урочисто відкрили фан-зону

У перший день Євро-2012 о 12:00 відкрилась офіційна фан-зона столиці України. За годину до запуску відбулось урочисте відкриття воріт зони вболівання. Відкриття фан-зони відвідали тисячі фанів.

Джерело: Відомості

У перший день Євро-2012 о 12:00 відкрилась офіційна фан-зона столиці України. За годину до запуску відбулось урочисте відкриття воріт зони вболівання. Відкриття фан-зони за участі представників УЄФА та КМДА, під барабани президентського оркестру, відвідали тисячі фанів, повідомили в Інфоцентрі «Україна-2012».

Концертну програму у перший день зони вболівання забезпечать гурт «Божичі» та Стас Шурінс, шоу барабанщиць «Тайко драммерс». На території працюють спортивні майданчики, ролери, скейтери, екстремальні велосипедисти, паркуристи, джампери та брейкери. Почалась трансляція фан-TV, який транслюватиме фільми та промоційні ролики від УЄФА.

О 16:00 на Майдані передбачатиме результати першого матчу український оракул «Хряк-віщун», який о тій самій годині у дні матчів пророкуватиме переможця змагань.

А ввечері тисячі вболівальників зможуть побачити на екранах офіційне відкриття, яке транслюватиметься з Варшави, а також перший матч турніру Польща-Греція на Національному стадіоні. Після показу глядачів розважатиме виступ Brum show (неонові яскраві барабани), виступи діджеїв, 3-D шоу і урочистий феєрверк з нагоди відкриття. 

Loading...