Вболівальники вважають, що сьогодні перемогу здобудуть збірні Польщі та Росії

Футбольні вболівальники вважають, що у сьогоднішніх матчах Євро-2012 переможуть збірні Росії та Польщі. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Джерело: Відомості

Футбольні вболівальники вважають, що у сьогоднішніх матчах Євро-2012 переможуть збірні Росії та Польщі. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), передає УНН.

У парі Польща-Греція головним фаворитом українські вболівальники вважають збірну Польщі. Практично половина всіх фанів (48%) упевнені, що поляки виграють свій перший матч. Грекам віддають свій голос значно менше – 29%. І тільки 22% прогнозують нічийний результат зустрічі. Ця гра не обіцяє бути багатою на голи, тому полякам віддають невелику перевагу з рахунком 2:1.

У грі Росія-Чехія вболівальники ставлять на перемогу збірної Росії – 46% проти 31%. При цьому 22% припускають, що в цьому матчі буде нічия. Незважаючи на те, що шанси в чехів нижче, гра обіцяє бути напруженою – 2:1 на користь збірної Росії.

Київським міжнародним інститутом соціології були опитані 350 футбольних уболівальників.

Loading...