Букмекери пророкують перемогу на Євро-2012 Іспанії або Німеччині

Букмекери пророкують перемогу на Євро-2012 Іспанії або Німеччині

Провідна британська букмекерська контора William Hill за день до старту чемпіонату Європи з футболу опублікувала свій рейтинг збірних-учасниць.

Джерело: Відомості

Провідна британська букмекерська контора William Hill за день до старту чемпіонату Європи з футболу опублікувала свій рейтинг збірних-учасниць. Найбільші шанси на перемогу в Євро-2012 мають команди Іспанії та Німеччини, які грали у фіналі попередньої першості континенту, передає «Дзеркало тижня».

Ставки на перемогу Іспанії приймаються за найменшим курсом: 3.75, що означає — при перемозі Іспанії виграш на кожні 4 фунти стерлінгів (євро, долари, гривні) складе 11 монет.

Втім, німці відстають зовсім трохи. Ставки на перемогу збірної Німеччини приймаються з коефіцієнтом 4.00 (на 1 фунт ставки виграш буде 3 монети).

Наступні чотири збірні відстають від двох фаворитів, але значно випереджають інших учасників турніру: коефіцієнт збірної Голландії — 7,50, Англії та Франції — по 11.00, Італії — 15.00.

Третю групу команд, яких прийнято називати «сірими кардиналами», очолюють збірні Росії та Португалії (по 21.00). Чотирьом учасникам на чолі з господарями чемпіонату британські букмекери встановили коефіцієнт 51.00 — Польща, Україна, Чехія та Хорватія.

Четвірку аутсайдерів за версією фахівців William Hill складають збірні Швеції, Греції (по 61.00), Ірландії (81.00) і Данії (101.00).

Loading...