Екс-динамівець Олег Лужний очолив «Таврію»

Екс-динамівець Олег Лужний очолив «Таврію»

Відомий український футболіст, екс-гравець київського "Динамо" та збірної України Олег Лужний тренуватиме сімферопольську "Таврію".

Джерело: Відомості

Відомий український футболіст, екс-гравець київського "Динамо" та збірної України Олег Лужний тренуватиме сімферопольську "Таврію". Контракт розраховано на три роки, повідомили у прес-службі клубу.

У середу, 6 червня, генеральний директор "Таврії" Сергій Куніцин представив футболістам і персоналу нового керманича. "Олегу Романовичу наданий повний карт-бланш щодо формування складу, тренувального процесу і т. д. Ніхто з працівників клубу, включаючи і мене, не має права і не буде втручатися в його роботу. Сподіваємося, що з приходом Олега Романовича команда вийде на якісно новий рівень гри і вже в майбутньому сезоні підніметься в турнірній таблиці", - наголосив Куніцин.

Лужний у свою чергу одразу дав настанови своїм новим підопічним, зазначивши, що доведеться важко працювати. "Перед командою стоять серйозні завдання, тому працювати будемо по-серйозному. Для мене всі ви рівні: мені не важливі ваші національність і вік. Я хочу, щоб на кожен матч ви виходили, як на останній у своєму житті, билися на полі з першої й до останньої секунди. Хто буде відповідати цим критеріям - той і буде у мене грати", - сказав Лужний.

Новий головний тренер був присутній на вечірньому тренуванні команди, яку провели Сергій Шевченко та Сергій Ваколюк. А сьогодні "Таврія" проведе два тренування вже під керівництвом Лужного.

Нагадаємо, Олег Лужний найкращі роки кар'єри провів у "Динамо" та лондонському "Арсеналі". В 2007 році він повернувся в "Динамо" у якості тренера. Двічі був виконуючим обов'язки головного тренера - спершу він став "в.о.", змінивши на тренерському містку Йожефа Сабо, а вдруге очолив "Динамо" після відставки Валерія Газаєва.

Loading...