Збірні збираються у таборах постійного базування на Євро-2012

Уже майже половина учасників Євро-2012 прибула в свої табори постійного базування на час турніру, інформує офіційний сайт УЄФА.

Джерело: Відомості

Уже майже половина учасників Євро-2012 прибула в свої табори постійного базування на час турніру, інформує офіційний сайт УЄФА. Так, уже з'їхалися до Польщі учасники групи А. Росія та Греція прилетіли літаками, а збірна Чехії добиралася на поїзді.

Хоча у команд групи В буде зайва доба на підготовку, але і вони поступово прибувають у свої табори. Нідерланди та Німеччина прилетіли до Польщі в понеділок, 4 червня. Збірні Франції, України та Швеції прибудуть в Україну 6 червня.

Як відомо, 13 із 16 учасників Євро-2012 прийняли рішення постійно базуватися в Польщі на час турніру. Команди, що грають, в Україні будуть прибувати до країни напередодні своїх матчів. Чотири збірні - Польщі, Греції, Хорватії та Росії - будуть жити у Варшаві або її околицях. Зокрема господарі чемпіонату розташуються в готелі Hyatt Regency Warsaw і будуть тренуватися на стадіоні клубу "Полонія", а росіяни обрали місцем своєї постійної дислокації готель Le Meridien Bristol у польській столиці та міський стадіон в Сулеювіке.

Команди Німеччини, Данії, Ірландії та Іспанії вибрали Гданськ, Англія, Італія та Нідерланди - друге за величиною польське місто Краків. Португальці зупиняться в Познані, а збірна Чехії буде жити недалеко від дому - у Вроцлаві, зовсім поряд із польсько-чеським кордоном. 

Збірна України для підготовки до матчів Євро-2012 буде використовувати тренувальний центр ФК "Динамо" (Київ). Шведська команда, яка має провести три матчі в Києві на НСК "Олімпійський", вибрала готель Platium у селищі міського типу Козин Обухівського району Київської області та навчально-тренувальну базу Конча-Заспа. Французи обрали місцем для своєї бази під час турніру тренувальний комплекс "Кірша" футбольного клубу Шахтар (Донецьк).

Євро-2012 стартує вже в п'ятницю, 8 червня. 

Loading...