Матч із австрійцями показав, що збірна України не готова до Євро-2012

Матч із австрійцями показав, що збірна України не готова до Євро-2012

Свій другий контрольний матч перед стартом Євро-2012 збірна України програла.

Джерело: Відомості

Свій другий контрольний матч перед стартом Євро-2012 збірна України програла. В Інсбруку українці поступилися команді Австрії з рахунком 2:3. На дубль Гусєва господарі відповіли голом із стандарту Юнузовіча та двома голами Арнаутовіча.

Для команди Олега Блохіна нині не найголовніше результат, а важливіше сам малюнок, награвання основи. Ось із цим в національній команді повна "бєлєберда". Напевно, і сам Олег Володмирович ще не визначився кого поставить зі стартових хвилин на гру зі Швецією.

Здається, поки без варіантів лише вихід на поле Ярмоленка, Гусєва та Тимощука. Питання з воротарем відкрите, у нападі також поки лише знаки питання.

У грі з Австрією наш захист знову довів, що місце в старті не заброньоване нікому. Австрійці забили свої голи легко. Хачеріді замість того, щоб грати до останньго, знову починає розпускати руки. Цього разу він ледве не зчепився з Арнаутовичем. Михалик багато помилявся, Ракицький грає без настрою і без бажання.

Девіч, Шевченко, Назаренко, Мілевський, Ротань, Воронін - це гравці, нинішня ігрова форма яких не для матчів Євро-2012. Після гри з австрійцями доводиться знову лише сподіватися, що на Євро-2012 буде зовсім інша гра українців.

Тим часом керманич збірної України Олег Блохін не має істотних претензій до своїх футболістів після товариського матчу з Австрією, в якому перемогу святкував суперник - 3:2. Про це він повідомив на післяматчевій прес-конференції.

"Грою я задоволений. Проблема була одна - в останні 20 хвилин команда підсіла. Треба було хлопцям взяти паузу, потримати м'яч, але Арнаутович здорово зіграв в епізоді, який закінчився третім голом в наші ворота. У тій ситуації ми розіграли незрозумілий штрафний, потім пішов незрозумілий підкат, почалися перестроювання, все розвалилося. Всі вже були на втомі...", - пояснив Олег Володимирович.

Loading...