Френк Лемпард не зіграє за збірну Англії на Євро-2012

Френк Лемпард не зіграє за збірну Англії на Євро-2012

Травма стегна, якої півзахисник «Челсі» Френк Лемпард зазнав на тренуванні збірної Англії, виявилася серйозною.

Джерело: Відомості

Травма стегна, якої півзахисник «Челсі» Френк Лемпард зазнав на тренуванні збірної Англії, виявилася серйозною. Лікарі вирішили, що ушкодження потребує тривалого відновлення, і футболіст не встигне підготуватися до Євро-2012.

Замість Лемпарда тренер англійців Рой Ходжсон внесе в заявку команди на чемпіонат Європи півзахисника «Ліверпуля»" Джордана Хендерсона.

Нагадаємо, це вже друга серйозна втрата англійців після півзахисника Гарета Беррі, який пошкодив черевний м'яз у товариському матчі проти Норвегії минулої суботи. Його місце в заявці зайняв захисник Філ Джагіелка. Не зіграє через дискваліфікацію в перших двох матчах Євро і форвард Уейн Руні. Він готується безпосередньо до гри проти збірної України, яка відбудеться на «Донбас Арені» 19 червня.

«Це великий удар по команді, особливо після втрати іншого основного гравця в особі Гарета Беррі. Лікар не міг гарантувати Френку, що він зіграє хоча б в одному матчі групового етапу, і тому нам довелося знайти заміну для нього в середній лінії», - повідомив головний тренер англійців Рой Ходжсон.

Loading...