Через три місяці Суркіс покине пост глави ФФУ

Через три місяці Суркіс покине пост глави ФФУ

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс зробив сенсаційну заяву на брифінгу з журналістами у Будинку футболу. Він заявив, що не буде балотуватися на пост глави ФФУ під час Конгресу організації, який відбудеться 2 вересня у Києві.

Джерело: Відомості

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс зробив сенсаційну заяву на брифінгу з журналістами у Будинку футболу. Він заявив, що не буде балотуватися на пост глави ФФУ під час Конгресу організації, який відбудеться 2 вересня у Києві, пише «Проспорт».

«Суркіс не буде балотуватися на пост глави ФФУ. Чому? Зараз я беру паузу. У кожної людини є свої погляди на життя, вона чогось досягає, приймає рішення, — зізнався Григорій Михайлович. — Приходьте 2 вересня в цей затишний зал, де я підведу підсумки, розповім про різні моменти, про які зараз сенсу говорити немає, про те, як проходила п’ятирічка ренесансу, про виконану роботу — про все...», — зазначив президент ФФУ.

На запитання, чи може Суркіс змінити своє рішення за три місяці, що залишилися до проведення Конгресу, Григорій Михайлович відповів: «Я не чіпляюся за крісло. Якби у мене було бажання затягнути цей процес... Я член виконкому УЄФА до 2015 року, є президентом товариства «Україна-Китай» та інше. Мені є чим займатися. До того ж у мене є сім’я. Рішення прийнято, міняти його не збираюся».

Зазначимо, що термін повноважень Суркіса на посаді президента ФФУ спливає 14 вересня цього року.

«Відповідно, до цього часу потрібно провести конгрес. Я запропонував провести його 2 вересня, не чекаючи закінчення повноважень. Головною метою було наступне: ми знаходимося на порозі початку відбору на ЧС-2014, який стартує 11 вересня. До цього моменту повинні бути обрані всі органи футбольної влади — президент, виконком, органи футбольного правосуддя. Я вважав, що доцільно було провести конгрес і він відбудеться 2 вересня», — підсумував Суркіс. 

Loading...