Менеджер Віталія Кличка впевнений, що бою з Хеєм ніколи не буде

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко не битиметься з британцем Девідом Хеєм. Про це повідомив менеджер українського боксера Бернад Бенте.

Джерело: Відомості

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко не битиметься з британцем Девідом Хеєм. Про це повідомив менеджер українського боксера Бернад Бенте, передає «Корреспондент».

«Ми відправили Хею контракт на бій з Віталієм у вересні, але він вирішив битися із Чісорою, оскільки це значно легша задача, — сказав він, — Думаю, він ніколи не хотів битися з Віталієм. Хей завжди багато говорить, він гавкає як собака, тому що боїться. На мою думку, бою Віталій Кличко — Девід Хей не бути ніколи».

Бенте додав, що наразі зайнятий пошуком суперників для українця. «У вересні його точно не буде, тому що ми розглядаємо кандидатури декількох інших опонентів, та й для Хея це була би дуже маленька перерва між боями. Володимир не буде битися з Хеєм вдруге, адже він вже все довів в першому бою, а Віталій... якщо в жовтні він виграє вибори, він точно піде з боксу», — зазначив менеджер.

Нагадаємо, Девід Хей 14 липня в Лондоні вийде на ринг проти іншого британця — Дерека Чісори.

Loading...