Головний трофей Євро-2012 привезли до Києва

Головний трофей Євро-2012 привезли до Києва

Українська столиця стала першим містом, у яке завітав Трофі-тур Кубку Європи – головного трофею Євро-2012 для промоції турніру в приймаючих країнах.

Джерело: Відомості

Українська столиця стала першим містом, у яке завітав Трофі-тур Кубку Європи – головного трофею Євро-2012 для промоції турніру в приймаючих країнах. Урочистості з нагоди прибуття трофею розпочалися 11 травня в колонні залі КМДА за участі керівників міста, директора турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, а також світових футбольних легенд – Послав Євро-2012 в Україні Андрія Шевченка та Посла УЄФА Давора Шукера. Про це розповіли в інфоцентрі Україна-2012.

За словами пана Лубківського, турне «Зустрічай кубок» – унікальна нагода наблизитися до легенди і сфотографуватися з трофеєм, який вигравали відомі футболісти. «Це також можливість виграти квитки на євроматчі та отримати м’ячі турніру, зустрітися з талісманами Славеком та Славком, взяти участь у майстер-класі фрістайлерів, конкурсі на швидкість ударі по м’ячу, у якому не буде брати участь Андрій Шевченка і стати одним з героїв фільму про Євро», — зазначив директор Євро-2012 в Україні.

Він також розповів, що за період польського Трофі-туру, який з 20 квітня по 10 травня відвідав 7 польських міст, взяло участь загалом 80 тисяч людей, тому пан Лубківський закликав киян прийти та привітати Кубок Анрі Делоне.

Кубок встановили біля підніжжя монумента Свобода, де він простоїть сьогодні, а також 12 та 13 травня з 10:00 до 20:00 на Майдані, де буде відбуватися фотосесія для усіх бажаючих.

Трофі-тур з Кубком Анрі Делоне, починаючи з Києва пройде ще шістьмома містами України. У кожному приймаючому місті трофей затримається на три дні, у трьох інших містах (Дніпропетровську, Одесі, Івано-Франківську) свято триватиме один день.

Loading...