За 4 дні в Україні продали 25 тисяч квитків на Євро-2012

За 4 дні останнього продажу квитків Євро-2012 розкуплено 25 тисяч перепусток, що складає половину тієї кількості тікетів, які надійшли у вільний продаж.

Джерело: Відомості

За 4 дні останнього продажу квитків Євро-2012 розкуплено 25 тисяч перепусток, що складає половину тієї кількості тікетів, які надійшли у вільний продаж. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомив директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

Нагадаємо, 7 травня у вільний продаж надійшло 50 тисяч додаткових квитків. Більша їхня частина призначена на матчі в Україні. Їх можна придбати в авторизованих агентів — філіях Укрсоцбанку, на «Донбас Арені» та стадіоні «Металіст», повідомляє офіційний сайт УЄФА.

«Уболівальникам, котрі бажають придбати квитки у філіях Укрсоцбанку, на «Донбас Арені» чи стадіоні «Металіст», необхідно пред’явити дійсне посвідчення особи», — повідомляв раніше директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

«Після здійснення оплати вони отримають спеціальний ваучер, який можна буде обміняти на квитки у пунктах видачі перепусток. Ці пункти відкриватимуться на відповідних стадіонах за тиждень до матчів, — додав Лубківський. — Тож рекомендую не відкладати питання обміну на останню хвилину». 

Loading...