Хей і Чісора офіційно домовились про бій

Хей і Чісора офіційно домовились про бій

Англійські боксери-скандалісти Девід Хей і Дерек Чісора проведуть бій 14 липня в Лондоні на стадіоні Вест Хема «Аптон Парк».

Джерело: Відомості

Англійські боксери-скандалісти Девід Хей і Дерек Чісора проведуть бій 14 липня в Лондоні на стадіоні Вест Хема «Аптон Парк». За інформацією британського видання The Sun, бій між ними підтверджено офіційно.

Повідомляється, що Хей та Чісора вийдуть у ринг з боксерськими ліцензіями, виданими Федерацією боксу Люксембурга. Зазначимо, що Британська рада з контролю в сфері боксу нещодавно позбавила Дерека ліцензії, а Девід не став продовжувати дію своєї ліцензії в кінці минулого року. Однак, як зазначає The Telegraph, завдяки законам про свободу торгівлі Федерації можуть давати ліцензії на бої за кордоном, і сама Рада раніше влаштовувала боксерські шоу в інших країнах. Проте в Англії подібне відбудеться вперше.

Нагадаємо, що Хей і Чісора оскандалилися на весь світ, влаштувавши мордобій після поєдинку Дерека з українським чемпіоном Віталієм Кличком. У результаті Чісору позбавили професійної ліцензії. А на 14 травня призначено засідання Британської контрольної ради, на якому він спробує оскаржити це рішення.

Loading...