Шовковського прооперували, до тренувань він повернеться через 3 місяці

Шовковського прооперували, до тренувань він повернеться через 3 місяці

У мюнхенській лікарні провідного спеціаліста з травм плечового суглобу професора Зібауера було успішно зроблено операцію голкіперу «Динамо» та збірної України Олександру Шовковському.

Джерело: Відомості

Вчора в мюнхенській лікарні провідного спеціаліста з травм плечового суглобу професора Зібауера було успішно зроблено операцію голкіперу «Динамо» та збірної України Олександру Шовковському, який травмував зв’язки та сухожилля 22 квітня в поєдинку національної першості проти «Волині». Про це повідомляє прес-служба столичного клубу.

За словами лікаря «динамівців» Леоніда Миронова, протягом шести тижнів праве плече Шовковського перебуватиме у спеціальному манжеті. Після цього періоду голкіпер повернеться до Мюнхена для проходження двотижневої реабілітації.

Подальше відновлення він буде проходити на базі медичної служби «Динамо» в Києві. Як і прогнозувалося, до тренувань у загальній групі 35-річний СаШо зможе повернутися за три місяці, тож не братиме участі в європейському чемпіонаті.

Отож, напередодні Євро-2012 збірна України з футболу залишилася без воротарів. 31 березня під час матчу російського футбольного чемпіонату між командами «Спартак» (Москва) та «Зеніт» (Санкт-Петербург) воротар московського клубу та збірної України Андрій Дикань отримав множинні переломи кісток лицьового скелета та струс мозку. Згодом його доправили до Німеччини, де зробили операцію. Ще один голкіпер української збірної, Олександр Рибка, дискваліфікований УЄФА.

Loading...