УЄФА: Матчі Євро-2012 з України не перенесуть

УЄФА: Матчі Євро-2012 з України не перенесуть

УЄФА не планує переносити матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться на початку літа в чотирьох українських та чотирьох польських містах.

Джерело: Відомості

УЄФА не планує переносити матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться на початку літа в чотирьох українських та чотирьох польських містах. На цьому наголосив директор з питань комунікацій УЄФА Александр Фуртуа в ефірі TVN24, передає «Українська правда».

«Ситуація в Україні породжує багато запитань. Ми поставили їх українській владі й отримали гарантію, що вони зможуть гарантувати безпеку на усіх об’єктах, які будуть використовуватися під час чемпіонату», — сказав він.

«Чемпіонат відбудеться за кілька десятків днів в Україні та Польщі», — додав Фуртуа.

Його слова підтвердив речник УЄФА Роб Фолкнер. Він заявив,що жодної можливості щодо зміни формату проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року не існує. Повідомили в Інформаційному центрі «Україна-2012». Фолкнер підкреслив, що слова представників європейської футбольної влади з цього приводу були вирвані з контексту та неправильно інтерпретовані ЗМІ.

«Інформація про можливу зміну формату Євро-2012 – неправдива. Ми ніколи не брали до уваги можливість перенесення турніру. Ми повністю впевнені в Україні з точки зору організації безпеки», – заявив Роб Фолкнер.

Він також додав, що УЄФА не звертає уваги на розмови навколо організації турніру. «Ми просто готуємося до Євро-2012 в Україні і Польщі», – підсумував речник УЄФА.

Як повідомлялося, 30 квітня один з директорів УЄФА Мартін Каллен в інтерв’ю німецькій газеті Sueddeutsche Zeitung заявив, що УЄФА може перенести проведення Євро-2012 на інший рік через ситуацію в Україні. 

Loading...