«Шахтар» не зміг відвоювати Федецького у «Карпат»

«Шахтар» не зміг відвоювати Федецького у «Карпат»

Донецький "Шахтар" зазнав чергової поразки у інстанціях футбольного правосуддя. Спортивний арбітражний суд у Лозанні (САС) зайняв позицію "Карпат" у справі Федецького.

Джерело: Відомості

Донецький "Шахтар" зазнав чергової поразки у інстанціях футбольного правосуддя. Спортивний арбітражний суд у Лозанні (САС) зайняв позицію "Карпат" у справі Федецького, пише Проспорт.

27 квітня САС відхилив апеляційну скаргу "Шахтаря" на Рішення Апеляційного комітету ФФУ від 23 листопада 2011 року та залишив останнє в силі.

Виходячи з рішення САС, "Шахтар" і надалі не матиме права без письмової згоди "Карпат" продавати чи передавати в оренду спортивні права на 26-річного футболіста та буде зобов'язаним не перешкоджати продовженню строку оренди чи навіть повному переходу Артема Федецького до ФК "Карпати" на безоплатних умовах.

Також САС підтвердив те, що 100% економічних прав на футболіста залишаться у "Карпат" і після завершення терміну оренди гравця у львівському клубі. Це означає, що "Карпати" отримають 100% коштів, здобутих від продажу економічних прав на футболіста (знову ж таки, даний трансфер може відбутися виключно за згоди "Карпат").

Раніше Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ та Апеляційний комітет ФФУ уже відмовляли у претензіях донецькому клубу, тепер же позицію "Карпат" захистив і Спортивний арбітражний суд в Лозанні.

Loading...