У другому півфіналі Ліги чемпіонів щастя було на боці «Баварії»

У другому півфіналі Ліги чемпіонів щастя було на боці «Баварії»

Визначився другий фіналіст Ліги чемпіонів - ним стала мюнхенська "Баварія".

Джерело: Відомості

Визначився другий фіналіст Ліги чемпіонів - ним стала мюнхенська "Баварія". Німці у серії пенальті здолали мадридський "Реал". Основний час матчу закінчився із рахунком 2:1 на користь мадридців (першу гру з рахунком 2:1 виграли німці), а за півгодини додаткового часу команди не створили жодного гольового моменту.

В серії пенальті непогано зіграли воротарі, відбивши по два 11-метрових. Серхіо Рамос пробив по "горобцях" - його промах і виявився фатальним для Королівського клубу.

Початок зустрічі був за господарями, які до 15-ї хвилини вигравали з комфортним рахунком 2:0. На 5-й хвилині штурм "Реала" призвів до пенальті, який заробив для своєї команди Ді Марія. Після його удару м'яч влучив у руку Давіда Алаби, і арбітр одразу вказав на 11-метрову позначку. Його вирок холоднокровно виконав Кріштіану Роналду. Згодом португалець подвоїв перевагу "Реала". Хедіра у боротьбі віддав пас Озілу, а той знайшов на передній лінії Кріштіану. Португалець бездоганно пробив у лівий кут воріт.

Здавалося, від такого болісного удару оговтатися не зможе навіть німецька машина. Та це припущення виявилося оманливим. "Баварія" одразу заволоділа територіальною перевагою і почала марнувати одну нагоду за іншою. Роббен не потрапив у ворота з декількох кроків, потім Рібері трохи не встиг добити м'яч у порожні ворота. Утім, ігрова перевага "Баварії" таки матеріалізувалася на 27-й хвилині. Гомес віддав м'яч на правий фланг і побіг відкриватися під прострільну передачу, але Пепе штовхнув його у спину. Це пенальті. До м'яча підійшов Роббен і реалізував 11-метровий.

Гості продовжили проводити небезпечні атаки на ворота Касільяса. Вже у компенсований час баварці отримали право на небезпечний штрафний удар. Роббен пробив у лівий кут, але Касільяс відбив удар. Щоправда, м'яч потрапив у руку Пепе, який стояв у "стінці". Арбітр пенальті не призначив.

У другому таймі хороші моменти мав Гомес, але у найкращого бомбардира "Баварії" в цей вечір збився приціл. "Реал" же відповідав штрафними, але удари Роналду не таїли небезпеки для Нойєра. Обидва екстратайми команди більше займалися тим, що руйнували атаки один одного. За 30 хвилин дотаткового часу був лише один удар - неточний постріл Роналду з-за меж штрафного майданчика.

Нарешті у серії пенальті гравці забили лише чотири 11-метрових із дев'яти. По два удари відбили Нойєр і Касільяс. А Серхіо Рамос відправив м'яч на трибуни. Переможним виявився удар Бастьяна Швайнштайгера. Отже, 19 травня на "Альянц-Арені" уМюнхені зустрінуться "Баварія" та "Челсі".

Серія пенальті:

0:1 Давид Алаба - 0:1 Кріштіану Роналду (сейв Нойєра)

0:2 Маріо Гомес - 0:2 Кака (сейв Нойєра)

1:2 Тоні Кроос (сейв Касільяса) - 1:2 Хабі Алонсо

1:2 Філіпп Лам (сейв Касільяса) - 1:2 Серхіо Рамос (по горобцях)

1:3 Бастіан Швайнштайгер

Loading...