Клички надумали битися на «Олімпійському»

Клички надумали битися на «Олімпійському»

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко розповів про свої плани, а також бажання брата провести бій на НСК «Олімпійський».

Джерело: Відомості

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко розповів про свої плани, а також бажання брата провести бій на НСК «Олімпійський». «Мотивація є, як і інтерес до подібного поєдинку. А якщо є інтерес, то немає нічого неможливого. Я або Віталій проведемо бій на «Олімпійському». Якість НСК - німецька, на подив всі стандарти - світового рівня. Досить і місць для вболівальників, а якщо поєдинок буде в Україні, то, можливо, він поб'є рейтинги бою з Хеєм», - зазначив Володимир, пише Проспорт.

Однак ніяких обіцянок щодо термінів Кличко-молодший вирішив не давати, але обмовився, що у вересні свій поєдинок на футбольній перлині України може провести Віталій. «Це буде складно зробити, але, може, у Віталія вийде організувати бій швидше. Можливо, він відбудеться у вересні цього року. Але повторюся, організувати такий поєдинок буде непросто», - додав Володя.

Loading...