«Динамо» дуже важко далась перемога над «Волинню»

«Динамо» дуже важко далась перемога над «Волинню»

Київське «Динамо» виграло матч 28-го туру чемпіонату України, обігравши в Луцьку «Волинь» із рахунком 1:0.

Джерело: Відомості

Київське «Динамо» виграло матч 28-го туру чемпіонату України, обігравши в Луцьку «Волинь» із рахунком 1:0. Динамівці могли відкрити рахунок в середині першого тайму, але Олександр Алієв з пенальті не зміг переграти воротаря суперника. А на останніх секундах перед перервою єдиний гол у цій зустрічі форвард «Динамо» Андрій Шевченко.

У компенсований час голкіпер київської команди Олександр Шовковський видав блискучий сейв, витягнувши потужний удар головою Душана з-під поперечини. Шовковський, рятуючи свою команду після шикарного удару Майкона у «дев'ятку», невдало приземлився на газон і пошкодив плече. Останні хвилини першого тайму воротар дограв, а ось після перерви був змушений поступитися місцем у воротах Максиму Ковалю. На жаль, поки не відомо, наскільки серйозна травма у Шовковського.

А в кінцівці матчу луцька команда влаштувала киянам справжній штурм воріт, але вони вистояли.

- Гра тримала усіх в напрузі. Перший тайм такий був… Не надто гарний, - прокоментував після матчу головний тренер "Волині" Анатолій Дем'яненко. - У другому таймі ми мали перевагу, але накульгує реалізація гольових моментів. Це вже зв’язано з індивідуальною майстерністю – треба вміти розпорядитися моментом. Ми могли забити, навіть у першому таймі. Хлопці старалися, билися. Думаю, що ми не заслужили сьогодні поразку. Більше того – впевнений у цьому.

- Як ми і припускали, матч вийшов дуже важким, - сказав після гри асистент головного тренера "Динамо" Борис Ігнатьєв. - Ми уважно переглядали ігри «Волині», особливо матч із "Шахтарем", і на власні очі переконалися, що у "Волині" великий потенціал. Перші хвилин 20 до пенальті ми грали добре, керували грою, контролювали м'яч, причому на половині поля суперника. Але після незабитого пенальті втратили внутрішню психологічну нитку і віддали ініціативу. У діях наших гравців відчувалася невпевненість. Але потрібно і віддати належне лучанам, які на кожній ділянці поля нав'язували нам багато єдиноборств. Ми щасливі, що добилися перемоги. 

Loading...