За образу Мілевського «Шахтар» заплатить 100 тисяч штрафу

За образу Мілевського «Шахтар» заплатить 100 тисяч штрафу

Донецький "Шахтар" розкошелиться на 100 тисяч гривень за витівки своїх уболівальників у матчі 26-го туру проти київського "Динамо".

Джерело: Відомості

Донецький "Шахтар" розкошелиться на 100 тисяч гривень за витівки своїх уболівальників у матчі 26-го туру проти київського "Динамо". Таке рішення прийняв Контрольно-дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги, пише Проспорт.

У кінці першого тайму матчу "Шахтар" – "Динамо" вболівальники "гірників" проявили свою неповагу до динамівця Артема Мілевського, в якого кидали пластикові пляшки.

Окрім донеччан, штрафи заплатять "Динамо" та "Дніпро". Кияни викладуть із кишені 75 тисяч гривень, а дніпропетровці – 5 тисяч. Динамівців покарано за банер із зображенням нацистської символіки у матчі з одеським "Чорноморцем". Фанати демонстрували його в середині другого тайму. Крім того, столичний клуб також покараний за використання піротехнічних засобів, пошкодження сидінь "Донбас-Арени" і вигукування образ на адресу арбітра у матчі проти "Шахтаря".

"Дніпро" ж покарано за порушення пункт про полив поля не пізніше, ніж за годину до гри. Дніпропетровці зробили це перед самим початком поєдинку 24-го туру з луганською "Зорею".

Loading...