Шевченко й Алієв заперечили, що не розминулись на дорозі

Шевченко й Алієв заперечили, що не розминулись на дорозі

Форвард ФК "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко та півзахисник столичного клубу Олександр Алієв викликали переполох в українських ЗМІ.

Джерело: Відомості

Форвард ФК "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко та півзахисник столичного клубу Олександр Алієв викликали переполох в українських ЗМІ. Сьогодні після обіду з'явилась інформація, що білий Range Rover Шеви та BMW Алієва потрапили у ДТП в центрі Києва.

Але насправді ніякої ДТП не було: автомобіль Шевченка зупинили для перевірки співробітники ДАІ, а Алієв, що проїжджав поруч, зупинився підтримати колегу. Чутки про аварію спростували і Андрій Шевченко, і Олександр Алієв.

"Ніякої аварії не було і в помині! Коли я їхав на зустріч з дітьми в одну з лікарень Києва, мене зупинив співробітник ДАІ. У момент же, коли ми з ним розмовляли, слідом їхав Саша Алієв. Він, зрозуміло, знає мій автомобіль. Сашко вирішив зупинитися та дізнатися, чи все в порядку. В результаті через кілька хвилин ми обидва продовжили свій шлях до місця благодійного заходу", - сказав Шевченко в коментарі прес-службі ФК.
 

Loading...