«Динамо» подало протест на рішення Вакса у грі з «Шахтарем»

«Динамо» подало протест на рішення Вакса у грі з «Шахтарем»

ФК «Динамо» подав протест на рішення головного арбітра матчу 26-го туру чемпіонату України «Шахтар» - «Динамо» (2:0) Юрія Вакса, який показав другу жовту картку півзахисникові Денису Гармашу.

Джерело: Відомості

ФК «Динамо» подав протест на рішення головного арбітра матчу 26-го туру чемпіонату України «Шахтар» - «Динамо» (2:0) Юрія Вакса, який показав другу жовту картку півзахисникові Денису Гармашу, в результаті чого він був видалений з поля наприкінці першого тайму.

«Ми подали протест на другу жовту картку, показану Денису 7 квітня, що призвела до його видалення. В принципі для нас Гармаш не є втратою, оскільки є гідні хлопці, здатні замінити його, але повинна перемогти справедливість, адже людині ні за що придумана жовта картка!» — сказав у коментарі інформаційному відділу клубу президент «Динамо» Ігор Суркіс після проведення на заміській базі клубу в Конча-Заспі зборів із тренерським штабом і футболістами команди.

«Якби йому показали друге попередження в ігровому епізоді, тоді ми б розуміли, за що його покарано. Але в такому разі, чому не був попереджений Срна спочатку за порушення проти Гусєва в першому таймі, а потім за удар ліктем в обличчя Ярмоленка, Кучер (захисник «Шахтаря») за те, що схопив Гармаша за футболку в епізоді, що призвів до травми Дениса, Фернандіньо (півзахисник «Шахтаря»), який тримав двома руками у штрафному Бетао», — зазначив він.

«Можливо, арбітр виявився недостатньої кваліфікації, щоб судити такі матчі. Значить треба вчитися, брати уроки, а в даний момент чесно зізнатися, що він такі матчі не може відсудити, і, перш за все, психологічно», — вважає Суркіс.

Loading...