Гармаш розповів, що ж сталось на «Донбас-Арені»

Гармаш розповів, що ж сталось на «Донбас-Арені»

Головний учасник скандального епізоду у матчі «Шахтар» - «Динамо» динамівець Денис Гармаш розповів, що на його погляд сталося на «Донбас-Арені» у суботу.

Джерело: Відомості

Головний учасник скандального епізоду у матчі «Шахтар» - «Динамо» динамівець Денис Гармаш розповів, що на його погляд сталося на «Донбас-Арені» у суботу. Через два дні після гри в донецьку кияни зібрались на базі у Конча-Заспі, і Гармаш, через якого на 41-й хвилині «Динамо» залишилось у меншості, поділився своїми роздумами, пише прес-служба ФК.

- Одразу після матчу було багато емоцій, висловлювань. Зараз кожен може в Інтернеті подивитися запис цього епізоду і зробити висновки. На мій погляд, вилучення було абсолютно необґрунтованим, арбітр просто зробив методичну помилку. Він не простежив, щоб я і лікарі, що надавали мені медичну допомогу, покинули поле, давши сигнал воротареві вводити м'яч у гру.

- Що вам сказав Вакс після гри?

- Уже після матчу Вакс мені сказав, що я без його дозволу зайшов на поле, за що і був покараний. Але ж я поле і не залишав. Лікарі ще надавали мені допомогу в штрафному майданчику, а в цей час гра вже була продовжена. На жаль, в тій ситуації асистенти не зробили підказку арбітру. Можливо, він і слухати нікого не хотів, блискавично прийнявши рішення. Я впевнений, що правий, і ніхто мене в цьому не переконає. Читав думки багатьох експертів і всі вони кажуть, що арбітр помилився

- Не менш абсурдною була й перша жовта картка?

- Абсолютно. Це був звичайний ігровий епізод. Шевчук прокинув м'яч і відразу врізався мені в спину. Я міг теж впасти, але втримався на ногах. Арбітр прийняв це за блокування, хоча в мене не було можливості уникнути контакту. Прикро, коли рішення арбітра вплинули на хід гри, а потім і на результат. «Динамо» ніяк не заслуговувало поразки.

Loading...