Фірташ домовився з Могильовим про фінансування «Таврії»

Фірташ домовився з Могильовим про фінансування «Таврії»

Голова Ради міністрів Криму, почесний президент СК «Таврія» Анатолій Могильов і спонсор клубу бізнесмен Дмитро Фірташ будуть надавати підтримку спортивному клубу.

Джерело: Відомості

Голова Ради міністрів Криму, почесний президент СК «Таврія» Анатолій Могильов і спонсор клубу бізнесмен Дмитро Фірташ будуть надавати підтримку спортивному клубу. Як повідомляє прес-служба Радміну Криму, питання розвитку клубу обговорювалося у рамках робочої поїздки Могильова і Фірташа у Бахчисарайський район на навчально-тренувальну базу «Таврії».

«Таврія» займає гідні позиції у турнірній таблиці, і вже стала відомим кримським брендом. Мій обов'язок як почесного президента клубу — надавати допомогу і максимальне сприяння клубу. Адже сьогодні клубу необхідно не тільки зберегти високі результати, а й прагнути до нових перемог», — сказав Могильов.

У ході робочої поїздки Могильов і Фірташ ознайомилися з планом реконструкції бази «Таврії» у селі Поштовому Бахчисарайського району. План передбачає будівництво на території бази навчально-адміністративного корпусу сучасних спортивних споруд, збільшення кількості футбольних полів. За попередніми підрахунками, вартість реконструкції може скласти близько 15 млн. дол.

«Сьогодні ми затвердили програму з реконструкції бази. Зі свого боку ми гарантуємо, що профінансуємо будівництво, і «Таврія» отримає сучасну базу, на яку заслуговує», — сказав Фірташ.

У свою чергу Анатолій Могильов зазначив, що необхідно також розглянути можливість реконструкції стадіону «Локомотив» у Сімферополі і створення дитячої футбольної школи.

Loading...